Over MEI

MEI geeft samen met diverse partners trainingen, marketingadvies en voert onderzoek uit. Doel is ondernemende mensen verder te helpen. MEI is een afkorting van Marketing, Entrepreneurship & Innovation, maar je mag kortweg MEI zeggen.

Wanneer bel je MEI?
Betrek MEI bij conceptontwikkeling, marktonderzoek, online en offline marketingadvies en innovatietrajecten. Je zult MEI ondertussen overal bezig zien met het stimuleren van ondernemerschap, het koppelen van netwerken, het trainen in marketing en ondernemerschap en het aanjagen van diverse vernieuwende projecten.

Wie zit er achter MEI?
MEI is opgericht door Meino Kalwij om ondernemerschap te stimuleren en ondernemers te helpen bij het neerzetten en promoten van goede concepten. Meino heeft Marketing gestudeerd aan de Vrije Universiteit, is projectleider geweest bij een kwalitatief marktonderzoekbureau en heeft zelf enkele bedrijven opgezet. Interessant? Maak gerust een afspraak om eens van gedachte te wisselen.

MEI over marketing
Voor MEI is marketing het koppelen van de juiste producten of diensten aan de juiste klantengroep. Marketing is niet alleen voor grote bedrijven of voor marketingafdelingen. Elk concept, elke ondernemer en elke werknemer kan pas echt succesvol zijn op het moment dat duidelijk is waar de focus ligt en wat de wensen zijn van deze doelgroep. Voor marketingadvies, het opstellen van een marketingplan, marktonderzoek en het opzetten van marketingcampagnes kun je MEI inschakelen.

MEI over entrepreneurship
Voor MEI is entrepreneurship ondernemerschap in de breedste zin van het woord. Een ondernemer heeft een passie, werkt zelfstandig en probeert vaak iets nieuws of iets anders. Alleen mensen die de kansen van hun plannen onderzoeken, concepten uitwerken en daadwerkelijk de stap nemen hun product of dienst aan de man te brengen, zijn ondernemers. Voor advies en coaching bij ondernemerschap of het uitwerken van concepten, kun je terecht bij MEI.

MEI over innovation
Voor MEI is innovation een vernieuwing in welke vorm dan ook. Het kan een compleet nieuw product of concept zijn, maar ook een nieuwe verpakking, nieuwe verkoopmethode of het aanpassen aan een nieuwe markt. Bij MEI zijn we continue bezig onszelf en anderen in kleine stapjes verder te brengen. Het grootste gedeelte van de ideeën die mensen hebben, worden echter nooit uitgesproken, laat staan uitgevoerd. MEI helpt deze ideeën boven te krijgen en jouw innovatiekracht te vergroten.