Marktonderzoek voor de laagste prijs

Hoewel marktonderzoek veel financiƫle stroppen kan uitsluiten, zijn de kosten van een marktonderzoek zelf vaak hoog. Dit komt doordat onderzoeksbureaus voor alle taken dure medewerkers hebben en hoge kosten voor overhead. Je kunt hier echter niet omheen, want objectief en beslissingsbepalend onderzoek is vaak niet zelf te doen.

Goedkoper maktonderzoek
De oplossing vind je bij MEI, want wij kunnen tot wel 50 procent op de traditionele marktonderzoeksbureaus besparen. Om de kwaliteit te waarborgen levert MEI altijd een ervaren projectleider die de opzet uitwerkt en verantwoordelijk is voor het project. De kosten worden al aanzienlijk gedrukt doordat er geen overheadkosten zijn, geen verder personeel en geen dure eigen onderzoeksruimte. Daarnaast worden vaak studenten ingezet voor de dataverzameling, uiteraard onder begeleiding van de projectleider. Bij kwalitatief onderzoek zoals discussiegroepen maken we alleen gebruik van ervaren krachten. De projectleider is volledig op de hoogte, schrijft eventuele rapportage en geeft desgewenst een eindpresentatie.

Meer mogelijkheden
Naast deze werkwijze kun je MEI inschakelen voor internationaal onderzoek via betrouwbare partners en bieden wij andere creatieve oplossingen om kosten te besparen zoals het combineren van onderzoeken en het gebruik van internet. Wil je hier eens vrijblijvend over praten, neem dan contact op met MEI.